Wysłany: Nie Paź 09, 2016 10:55 [R75] Radio dotykowe
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam! Słuchajcie chce zmienić radio. Chce zakupić jakies radyjko ale z dotykowym ekranem jest tego dużo na Allegro ale ciagle mam jakis dylemat czy bedzie pasowac... Nie chce żadnego z Navi itd bo jest mi to nie potrzebne. Moze ktoś ma takie i poleci cena do 600 zł pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez dumel175 Pon Paź 10, 2016 13:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 09, 2016 10:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jesli jednak chcialbys wydac nieco wiecej (no, pare razy wiecej:), to zdecydowanie polecam dedykowane zestawy na androidzie. To jeden z glownych powodow, dla ktorych nie wymieniam pietnastoletniego samochodu i pakuje pieniadze w naprawy na oryginalnych czesciach. Dzieki temu mam cos, czego nawet w najnowszej S klasie bym nie mial:
- dzieki dedykowanej kamerze przedniej, urzadzenie nagrywa mi automatycznie to, co sie dzieje na drodze
- dzieki modemowi 3g (z karta na stale w samochodzie), mam dostep do youtube, internetowej telewizji czy internetowego radia. jest tez wifi, jesli komus wystarczy udostepnianie internetu z telefonu za kazdym razem.
- nawigacja - google maps, albo inna, ale dzieki internetowi mam dostep do informacji o korkach na zywo
- dzieki obd2 mam dostep do informacji o samochodzie i bledach
- dzieki dekoderowi dvbt, moge ogladac telewizje cyfrowa, ale to akurat w Polsce dziala slabo - mam dwie anteny, jedna zamontowalem z przodu przy poduszce, druga w tylnej szybie, ale rzadko udaje mi sie cos zlapac
- bluetooth pozwala sparowac telefon
- mam podlaczona kamere cofania i obraz wyswietla mi sie automatycznie na konsoli
- moge ogladac (a raczej pasazer moze) filmy z plyt i usb
- oprocz tego, dostepne sa wszystkie aplikacje ze sklepu play
Niestety, taki zestaw bylby ze 4x drozszy od tego, co chcesz wydac, ale naprawde warto.
Wysłany: Wto Paź 11, 2016 18:28 Re: [R75] Radio dotykowe
dumel175 napisał/a:
Witam! Słuchajcie chce zmienić radio. Chce zakupić jakies radyjko ale z dotykowym ekranem jest tego dużo na Allegro ale ciagle mam jakis dylemat czy bedzie pasowac... Nie chce żadnego z Navi itd bo jest mi to nie potrzebne. Moze ktoś ma takie i poleci cena do 600 zł pozdrawiam
Na allegro nie oglądaj bo to co tam kosztuje 600 zł z powodzeniem kupisz u Chinola na ebay za 300 zł
bochas przestań opowiadać kocopoły jak by androidy zapieprzały jak marzenie, jak to tu opisujesz, to na forum by ich było na pęczki, niestety ale różowo nie jest a szczególnie na androidzie i za ten hajs to raczej badziewie a powinno być mega wypasem.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Kupowalem od Seana, najpierw mialem sprzet na wince, teraz mam navall 2 na androidzie. Goly kosztuje okolo 1.8k pln w przeliczeniu, ale jeszcze stowka-dwie na kazdy dodatek trzeba doliczyc.
Nie wiem tylko, czy moge ci polecic Seana jako sprzedawce - kiedy kupowalem od niego pierwsza konsole, bylo super, teraz boksuje sie z nim od dwoch miesiecy, bo chcialem wymienic sobie navall 2 na navall star i wyszlo tyle problemow, ze odeslalem (moge opisac, jesli ktos sie zastanawia nad navall star). A pieniedzy do dzis nie mam.
Z drugiej strony, nie wiem, czy jest wybor, jesli chcesz zamontowac dodatki - np. osobno kupione kamery na usb generalnie nie dzialaja. tak samo z modemami 3g. Ja musialem wszystko ciagnac od Seana. Sprawdz sam, wpisz sobie w goglach navall.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum