Witajcie, wcześniej pytałem się na co zwrócić uwagę bo szukam roverka. Do tego mam kawałek drogi. Myślałem o kupnie i o założeniu gazu. Wiem, ze trzeba sprawdzić visy, posłuchać czy nic tam nie tłucze, temperatrura i pompka sprzęgła. Patrząc po kierownicy może mieć 200tys? Czy ma więcej? Bo kierownica jest ostro zdarta. W roverku szybko się wyciera? U mnie w 214 która na pewno była cofana jest w podobnym stanie. Dzięki za pomoc! Pozdrawiam
Zdarcie kierownicy głównie widac wpadnie na beżowych.
Zastanawia mnie co jest na zderzaku przednim od strony kierowcy, nad dolna czarna listwą...
Oba przednie boczki drzwi do robienia, bo materiał wisi - prana tapicerka drzwi...
Zwróć uwagę na stan progów. Mocno na zawieszenie czy nic nie puka, cena wiele nie obiecuje, ale pewnie stoi jakis czas i chca sie pozbyć, a i tak pewnie chca troche zarobić.
wszystko zależy od higieny użytkownika, ja miałem w swoim życiu epizod , że rozwoziłem paczki swoim R75 to w miesiac zjechałem tak że wyglądała na pół miliona - tłuszcz i brud robią robotę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum