Witam.
Chcę jechać zobaczyć ten oto samochód:
Używane Rover 600
Powiedzcie mi proszę na co zwracać uwagę? Jake są jego wady i zalety? Jak bardzo rdzewieje? Czy ktoś może widział już ten samochód?
Dziękuję za rady.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 30, 2016 10:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bardzo dokładnie należy sprawdzić czy nie ma strasznej korozji, bo ona jest wrogiem nr 1 Rovera 600.Słaby promień skrętu, oraz wg mnie niewygodne fotele
Z innych minusów diesla to może występować falowanie obrotów na luzie przez uszkodzoną wiązkę pompy wtryskowej.
Plusy to ekonomiczny silnik, który nie ma 115 KM, a 105 KM.Cena części taka sama jak konkurencji.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Wysłany: Nie Paź 30, 2016 14:52
Uszkodzenia lakieru na drzwiach od naklejek taxi? Malowanie 4 drzwi kosztuje tyle co naprawa tylnich nadkoli - dużo. Radzę się zastanowić przed wycieczką.
Tak. Jest to po TAXI. Poprawki lakiernicze sam sobie zrobię za pomocą papieru ściernego, szlifierki, podkladu i farby w spayu. Także o to się nie martwię. Bardziej chodzi mi aby się dowiedzieć na co zwracać uwagę przy oglądaniu i czy ewentualnie właśnie te problemy lakiernicze mogą jeszcze być argumentem do obniżenia ceny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum