MGF, na Allegro też będą te części, najlepiej brać używane w dobrym stanie, lub szukać zamienników silniczków z innych aut, w tomateam.pl mają nowe, które są bardzo drogie
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Paź 2009 Posty: 33 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 17:49
Sporo części do roverów mają w miejscowości Ostrówek k/Wielunia (tel.607-431-143) bardzo szybko przesyłają. Nie uciekają też od problemów, nazwijmy to, pogwarancyjnych. Kilka razy u nich kupiłem i nie miałem problemów.
Witam wszystkich miłośników Roverków75 nie ukrywam że od czasu kupna a minął już rok zakochałem się w tym samochodzie z czego moja Pani nie jest zadowolona:). No ale trudno się mówi.Mam do Was drodzy forumowicze takie pytanie jako że mój roverek jezdzi jako taxi także różni klienci się trafiają czego skutkiem jest wyłamany przycisk regulacji fotela pasażera.Mam pytanko kupie sam przycisk czy muszę kupić cały panel?Dokładnie chodzi mi o przycisk przesuwania fotela tył przód.Z góry dzięki za pomoc.Pozdrawiam.
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Pią Sty 23, 2015 14:35
To jak chcesz to już na PW sie odzywaj, lub tel który znajdziesz w linku niżej. Są tylko albo ciemne albo jasne I czasami takie zielonkawe i śliwkowe, ale to sporadycznie
Wysłany: Nie Gru 04, 2016 22:20 [R75]Pomoc w znalezieniu węży układu chlodzenia
Witam proszę o pomoc .Szukam węży układu chłodzenia do mojej maszyny , nie za bardzo wiem gdzie ich szukać ale jest dość zimno i nie mam ogrzewania warsztat w którym naprawiają auto robi cały czas coś doraźnie twierdząc że nie ma nigdzie tych części ,Łataja i Łataja i załatać nie mogą . Podam może vin bo nie za bardzo jestem biegły w tych sprawach SARRJSTHX2D251634
W brit cars terminy mega odległe więc chyba trzeba sobie radzić samemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum