Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam,
Przeszukałem forum, ale tak na prawdę nic nie znalazłem. Mianowicie. Mam dziwne tarcia, jakby gum z tyłu po lewej stronie. Dodam, że akurat w tym nadkolu jest dziura, która dopiero będzie robiona. Dźwięku nie ma, kiedy ktoś siedzi z tyłu, wystarczy jedna osoba, albo samochód jest dociążony. Przez jakiś czas było spoko, żadnych odgłosów, ale ostatnio powróciły... Pan sprzedawca mówił, że tylne zawieszenie było robione, wierzę mu, bo jednak jest sztywny, aczkolwiek ekspertem nie jestem i nie znam się za bardzo
Czytałem, żeby gumy posmarować gliceryną. Potrzebny do tego kanał ? Jak mogę się dostać do tych gum ? I podstawowe pytanie, gdzie mogę się zaopatrzyć w glicerynę
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 22, 2016 03:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 37 razy Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 530 Skąd: Warszawa/Magdalenka
Wysłany: Czw Gru 22, 2016 14:52
Możliwości jest sporo . Najpierw sprawdź gumy wahacza wzdłużnego,czyli te największe które mocują wahacz do podwozia,one lubią pękać. A potem reszta , bez oglądnięcia to trudno zgadnąć co pękło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum