sebeks, nadmiar wolnego czasu w pracy a chce aby było słychać M62
Ogólnie teraz mam tzw. straight pipe ale jest za głośno.. "buczy" przy około 2000 - 2300k rpm .. przed i po jest fajnie.. Na jednym tłumiku było fajnie wiec chce iść po środku i przerobić ori tłumiki bo mam możliwości w pracy
Nie wiem, sam mam M62B44 i jak dla mnie nawet na seryjnym chodzi wystarczająco fajnie. Ja jakoś nie jestem fanem pierdzenia z wydechu. Musisz mało jeździć tym autem. Średnio widzę jak klepiesz trasy z takim wydechem po 1200 km na strzała. Łeb rozsadza po takiej trasie
to je 7er hihi a tak mniej buraczano i na poważnie to robię co weekend około 600km .. przez pół roku wyszło mi 12k km.. Tylko naprawdę nie jest to uciążliwe.. Jedyna uciążliwość to owe wibracje któe pojawiły sie po zdjęciu drugiego tłumika.. Dlatego też robię ori tłumiki pod siebie i mam nadzieje, że bedzie okej
Panie, to niedzielnie jeździsz. Ja czasem miesięcznie robie 10-15 tyś km a tak normalnie jak jeżdżę "wokół komina" czyli zakład-mieszkanie i czasem do sklepu po drodze ( czyli do nadlożenia 2 km) to klepię jakieś 2000km co miesiąc
Na prawdę polecam zrobić nockę na zakładzie 12 godzin a potem wsiąść jeszcze na 10 za kierownicę. Na prawdę każde pól decybela mniej cieszy najbardziej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum