Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam Panowie muszę wymienić amortyzatory i sprężyny tył w moim combi,znalazłem na portalu oxx sprężyny z dłuższą gwarancją 3 letnią,czy ktoś z was miał styczność z tymi sprężynami jak też poproszę o pomoc jakie kupić dobre amortyzatory oraz co dokupić abym nie miał niespodzianek podczas wymiany tych elementów,jak też poprawnie należy zdemontować i zamontować w/w elementy dziękuje za wszelkie podpowiedzi.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 05, 2017 06:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Maj 05, 2017 09:07
Jeśli chodzi o amortyzatory, jestem świeżo po wymianie - kupiłem KYB nr 343475. Są trochę twardsze, ale auto całkiem fajnie się prowadzi. Do tego obowiązkowo odboje i osłony, stare na pewno będą w tragicznym stanie, natomiast w wymianę górnego mocowania bym się nie bawił. Moje stare mocowania były w bardzo dobrym stanie (choć trochę pordzewiałe).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum