Wysłany: Pon Lip 24, 2017 05:49 [R45] 1.8 podłączenie wentylatora od strony silnika
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Proszę o sprawdzenie czy dobrze podłączyłem kable wentylatora od strony silnika , rover 45 1.8 , czarny do czarnego , niebieski do czerwonego , bardzo dziękuję i pozdrawiam
Ja na razie mam uwagę:
Rozpadnie Ci się to od wilgoci (nawet tej w powietrzu). Skorodują przewody a potem śruby.
Połączenia w komorze silnika są hermetyczne, złącza się są drogie tak więc proponuję jakieś zastosować.
Ja na razie mam uwagę:
Rozpadnie Ci się to od wilgoci (nawet tej w powietrzu). Skorodują przewody a potem śruby.
Połączenia w komorze silnika są hermetyczne, złącza się są drogie tak więc proponuję jakieś zastosować.
Zdaje sobie z tego sprawę ,ale kostka się rozsypała trzeba było na szybko jakoś to polatać .
Mi nie chodzi czy kostka jest dobra tylko czy kable dobrze podłączyłem bo to taty auto i nie mam pewności czy ok
[ Dodano: Czw Lip 27, 2017 21:59 ]
jak by ktoś kiedyś potrzebował takiej informacji to ma być czarny do czarnego czerwony do niebieskiego , dziękuje za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum