Wysłany: Nie Lis 12, 2017 18:46 [R416] Wyciek płynu chłodniczego - ale skąd?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam - moderator Adrian postanowił ZAMKNĄĆ temat powołując się na nieregulaminowy tytuł, jednak mimo poprawienia za pomocą zasugerowanej opcji edycji (o czym został przez PW poinformowany) nie raczył go ponownie odblokować. Być może udał się już w dniu dzisiejszym na zasłużony odpoczynek...
Drogi moderatorze, usuń zatem temat, który był niezgodny z regulaminem, pozostawiając w jego miejsce ten.
W związku z zaistniałą sytuacją bardzo dziękuję wszystkim użytkownikom, którzy wysłali do mnie PW w tej sprawie
Potrzebuję pomocy - od dnia zakupu ok. 2 lata temu - systematycznie, po trochu ubywa płynu chłodniczego. Fachowcy (których pytałem) twierdzili, że ten typ tak ma.... Wczoraj jednak "popuścił" więcej (zdecydowanie). Na załączonych zdjęciach miejsce wyraźnego wycieku wskazałem słomką (jest o nie oparta). Mam nadzieję że Ktoś kto zna ten silnik będzie się na podstawie tych zdjęć umiał zorientować w którym miejscu i co dokładnie puściło. Bardzo przepraszam za wyjątkowo kiepską ekspozycję zdjęć, ale dostęp jest koszmarnie niewygodny. Jednocześnie bardzo proszę o radę - jak się tam dostać w celu naprawy, rozbierając jak najmniejszą część samochodu, i na co uważać w trakcie (to moje pierwsze dłubanie w tym modelu).
Pozdrawiam serdecznie forumowiczów!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 12, 2017 18:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum