herobot, lepiej byłoby właśnie poliftową z 25 zakupić. Ewentualnie możesz sobie takową deskę - póki na wierzchu jest - obszyć np. ekoskórą albo alcantarą jakąś. Co by ukryć to, iż pod spodem jest plastik tak twardy, że da się o niego noże ostrzyć.
Ewentualnie kup sobie deskę z 25 poliftowego i w domku właśnie ładnie sobie ją obklej ekoskórą/alcantarą, ale wcześniej przerób obszar zegarka pod większy wyświetlacz, np. na Arduino. Są chyba poradniki na forumie, ewentualnie na Elektrodzie poszukaj czegoś. W ten sposób będziesz mieć dwie pieczenie na jednym ogniu: pokładowy komputerek (programowalny w dodatku) + nowocześniejszy wygląd wnętrza.
Myślałem właśnie nad deska z polifta ale irytuje mnie to, że ta deska tak samo jak w moim nie jest taka "płaska" tylko idzie ciągle w dół i takie wyboje ma. Myślałem też by jakoś poprostu wymajstrowac z włókna szklanego i wybrzezbic ale boję się trochę w to bawić a co do jakości plastików z przedlifta wolę się nie wypowiadać, o po lifcie mam nadzieję że tam lepiej jest
bociannielot, tylko o matowej myślałem. Ekoskóry masz różne rodzaje - bywają i takie, że laik nie odróżni ich w dotyku od naturalnej. Chodzi mi o zamiennik np. nappy. Matowy i elegancki.
Można by także skórą pokryć dół deski, centralną konsolę i daszek nad kierownicą, a resztę trzasnąć milusią alcantarą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum