Typ: D Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam serdecznie,
Od wczoraj mam problem z drganiami auta otóż.
W dniu wczorajszym wracając z trasy odnotowałem bardzo duże drgania auta szczególnie podczas przyśpieszania gdy prędkość się stabilizuje jest trochę lepiej, wrzucam na luz przestaje trząść. Odnoszę wrażenie jakby te całe bicie auta brało się gdzieś z tyłu. Nie wiem kompletnie o co chodzi na początku myślałem, że może ciężarek od wywarzania na kole się z tyłu odkleił ale to chyba nie możliwe aby brak ciężarka powodował tak duże drgania auta, co ciekawe kierownica nie drży tylko po prostu całe auto. Auto tak intensywnie się trzęsie, że boje się aby mi się nie rozleciało.
Bardzo proszę o informacje oraz pomoc, co może powodować takie drgania, jaki jest ewentualny koszt naprawy na warsztacie, i czy może udało by się to naprawić na własną rękę.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 13, 2017 10:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum