Wysłany: Czw Mar 15, 2018 17:33 [MG ZS] Proszę o opinię.
Witam.
To auto przewija się już parę ładnych miesięcy, sukcesywnie z nową niższą ceną.
Co jest z nim nie tak ? Sprawy mechaniczne czy bardziej blacharskie ?
Cena mała jak za polifta więc cudów się nie spodziewam, mechanicznie mógłbym wyremontować, zostało mi dużo gratów z poprzedniego Rov, gorzej gdyby blacharsko okazał się problemem.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 15, 2018 17:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 37 razy Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 530 Skąd: Warszawa/Magdalenka
Wysłany: Pią Mar 16, 2018 11:32
To auto sprzedawał chłopak z Poznania, wtedy pisał że jest po wypadku i że już wszystko wstawił prócz jakiejś belki pod zderzakiem, cena była 8500 PLN. Potem sprzedawał to ktoś w Wawrze za 5300 PLN, teraz na Ochocie za 4100 PLN. Chyba jest to skarbonka bez dna i każdy kto kupił próbuje się tego pozbyć jak najszybciej. Środek trochę zdewastowany, połamane wywietrzniki, połamany boczek drzwi,brak uszczelki przy tylnych drzwiach,maska leży krzywo, to tylko to co widać na zdjęciach , a co będzie "na żywo" ? Silnik podkręcony do 170 kM, pewnie skrzynia i sprzęgło do wymiany, ciekawe jak z uszczelką pod głowicą. A i wydaje mi się że przebieg w Wawrze był coś około 130 czy 150 kk.
[ Dodano: Pią Mar 16, 2018 11:32 ]
Jest w opisie 132 KK
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Lut 2016 Posty: 170 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob Mar 17, 2018 01:15
Z tym zderzakiem w poliftowym czarnym 2.0 iTD to było ponad rok temu z tego co wiem. Kosztował wtedy coś około 10k PLN. Pamiętam, że jakaś gadka była, że z Francji sprowadzony po uderzeniu i został tylko zderzak do wymiany.
Ja pamiętam ten samochód z czerwca tamtego roku, miał maskę oklejoną karbonem i pękniętą przednią szybę, cena faktycznie była dużo większa. Z tego co dzwoniłem to sprzedawał jakiś cudzoziemiec (no powiedzmy ktoś kto nie mówił z wyraźnym polski akcentem). Generalnie przód był masakrycznie spasowany jak po jakimś dzwonie. No i standardowa gatka o chip tunnningu pod 170 koni . Podchodziłbym do tego bardzo ostrożnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum