Wysłany: Pon Sty 08, 2018 14:31 [R75] problem z otworzeniem drzwi kierowcy
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam. Dzis rano było trochę mrozu i zamarzl mi zamek w drzwiach kierowcy. Psiknąłem odmrażacza i chcąc przekręcić kluczyk w pewnym momencie pojawił sie luz. Kluczyk się przekręcił ale nie otworzył drzwi. Zamykać zamyka ale żeby otworzyć to muszę przez inne drzwi wchodzić i od środka za klamkę brać zeby ten dzyndzelek poszedł do góry. Czy to cos poważniejszego czy raczej nie jak sądzicie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 08, 2018 14:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziękuję. Nigdy nie korzystałem z tego sklepu wiec go nie znam.
[ Dodano: Pon Sty 15, 2018 19:29 ]
Udało mi się kupić tę wkładkę. Nie pasowało wejscie w niej ale majster wyjął te linki i przełożył do tej drugiej i się udało. Linka w tej wkladce pękła. Przy okazji zepsuł mi zamykanie z pilota drzwi kierowcy(reszta z pilota się zamyka) i nie mogę za pomocą klucza otworzyć innych drzwi. Teraz otwieram i zamykam drzwi kierowcy z klucza. Przy okazji patrzę że nie ma w zamku tej blaszki oalaniajacej zamek. Czy jest duze ryzyko takiej jazdy? Woda i brud sie dostanie i nie otworze znowu drzwi. Jedno zrobią drugie s..... Brak słów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum