Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Panowie,
Czy ktoś z was zna rozmiary o-ringów do wtryskiwaczy? Są 3 sztuki na wtrysk.
Musze wymienić uszczelki pod kolektorami ssącymi (aluminiowe) i pod deklami zaworów, ale będę potrzebować o-ringi do wtrysków.
Na stronie S-PART niestety nie mieli i jestem w kropce, nie znam nawet rozmiarów a planowałem rozebrać wszystko w sobotę lub niedziele
Ten pierwszy prawdopodobnie będzie 7,53x3,53 (takie zakładałem przy wymianie termostatu).
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pią Kwi 07, 2017 05:57, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 06, 2017 18:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak SeniorA już napisał nie trzeba ściągasz tylko listwę, ja jak pierwszym razem termostat wymieniałem to nawet nie zmieniałem oringów na wtryskach ale uważaj z listwą bo jak za bardzo nią będziesz machał to może będzie trzeba oringi na łączeniach listwy wymieniać teraz żeby sobie zaoszczędzić czasu i pracy ściągam przepustnicę i kolektorów już nie trzeba bo miejsca jest wystarczająco
chrzanek611, jak sobie wtedy poradziłeś? kupowałeś używaną listwę czy dostałeś gdzieś same uszczelki? Mam teraz podobny problem i wydaje się, że te oringi są nie do dostania w Polsce...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum