Witam. Otóż jestem nowy więc chciałem wam pokazać mój nowy nabytek jakim jest MG ZS 2.5 V6 177KM. Samochód sprowadzony w 2015 roku z Niemiec do Polski było długo poszukiwany przez sprowadzajace przywiózł to polski ale niestety odrazu musiał sprzedać ponieważ miał jakieś problemy nie z autem oczywiście tylko prywatne. Więc po moich poszukiwaniach MG na szczęście trafił mi się cukiereczek który jest doinwestowany pod każdym względem. Silnik chodzi bajecznie, zawieszenie skrzynia sprzęgło perfekcyjnie utrzymana. Środek samochodu w pięknym stanie nic nie przetarte. Jedyną wadą jest do wymiany sprężarka klimatyzacji ponieważ długo nie była zalaczona i niestety się coś posypało i jedna mała wadą jest w jednym miejscu odklejajaca się podsufitka. Samochód ma przebieg 180000 o będzie napewno wzrastac. Narazie tyle o MG. Pozdrawiam i czekam na komentarze .
Ostatnio zmieniony przez Graco_MG_ZS Sro Sty 31, 2018 18:44, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 31, 2018 01:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomyślę nad tym w przyszłości. Jeśli chodzi o monitor jest on 7 calowy podpięty pod kamerę cofania i właśnie będę zakładać DVD. Tzn nie ja tylko mój znajomy co zajmuje się takimi rzeczami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum