Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 16:00 ile za wpisanie pilota ?
W Polsce jak to w Polsce . Zależy od serwisu między 150-200 złotych na pewno Niektórzy z tego co wiem liczą 100 zł za kod i po 100 zł za klucz wychodzi 300 złotych Nie pytaj nawet jak się ma sprawa gdy immo padnie całkiem . Fachowców takich co robią to sami jest mało ,wielu elektryków szuka wsparcia na allegro , El... Lub jeździ po znajomych wiem sam po sobie do mnie też wożą . Jak ktoś się zna na rzeczy dopisze nowy transponder weźmie 100 złotych i jest ok . Nie daj boże Masz sterownik Motoroli trafisz na "pomysłowego Dobromira " co ci zaproponuje że za 200 złotych ci immo ominie to już ....... nie będę mówił ,nie chcę nawet myśleć co dalej. Pamiętaj Pozornie tanio Najczęściej oznacza Drożej.
_________________ HANS
Ostatnio zmieniony przez Poznandembiec Sro Paź 06, 2010 16:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum