Szukam beżowych dywaników welurowych do R75. nie chce kupić szmelcu który przetrze sie po kilku miesiącach. Jak na razie znalazłem dwie ciekawe oferty, ktoś miał z nimi do czynienia albo zna jakiegoś innego dobrego producenta?
Dav98, ja mam beżowe z Autodywaniki, użytkuje w sumie 4 miesiąc i jak na razie nie mam im nic do zarzucenia. No może, że dość szybko łatka na dywaniku kierowcy się wygniata, ale to pewnie zależy od tego kto jaką ma nogę.
Zima, błogo... muszę koniecznie zainwestować w jakieś gumowe dywaniki, z wyższymi brzegami, aby się nie wylewało na boki
Cóż, wybór jest dosyć duży, zarówno tych dywaników o uniwersalnej rozmiarówce, jak i dedykowanych pod konkretny model samochodu.
Najtaniej wychodzi chyba z marketów lub przez internet.
Przez internet jest w sumie duży wybór, a dostawa na drugi dzień roboczy, jest też raczej wygodna. Proponuję jeszcze tutaj sprawdzić: https://automotohit.pl/Dywaniki-samochodowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum