Przypadkiem stałem się posiadaczem Rovera 400 z silnikiem 2.0 diesel o oznaczeniu chyba Di. Auto ma przejechane niecałe 250k km(przynajmniej tak pokazuje licznik kilometrów), wyprodukowany w 1998 roku.
Miał to być samochód przeznaczony przede wszystkim do dojazdów do pracy i do sklepu, ale wertując internet z radością stwierdziłem, ze znowu nie chcący kopiłem wynalazek. Bardzo podoba mi się silnik, nie wysilona wolnossąca jednostka daje nadzieje, ze nie będzie z nią problemow, ładnie pracuje, przyzwoita elastyczność i wystarczając moc której więcej nie potrzebuje do jazdy na co dzień.
Liczę, ze forum pomoże mi w bezawaryjnej eksploatacji auta.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 23:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Cześć, dzień doooobry! Czy taki wynalazek to nie wiem, sporo części wspólnych z innymi samochodami. Ale na pewno jako całość jest bardziej nietuzinkowy niż to, co spotyka się na ulicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum