Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1999
Cześć, dziś odkryłem, że z moim roverem nie jest najlepiej i potrzebuje poważnych napraw (wymiana uszczelek głowic, wyciek z maglownicy, wyciek płynu chłodniczego, wyciek oleju ze skrzyni biegów, problemy ze sprzęgłem). Zastanawiam się czy możecie polecić kogoś na terenie kujawsko-pomorskiego (najlepiej okolice Torunia), kto byłby w stanie się tym dobrze zająć ? Chciałbym oddać go w ręce osoby, która na Roverach się zna a na internecie niestety nikogo takiego nie znalazłem.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 20, 2018 13:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Podpinam się pod temat. Mam sporo do ogarnięcia w aucie, ale jeszcze nie znalazłem mechanika, który by opanował R75 i spokojnie wszystko naprawiał. Zawsze jest jakieś "ale" jakiś "kłopot z częściami" itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum