OLO nigdy nie widziałem jak mój Roverek wyględa z tyłu na trasie foty zajebiste.SWD rządzi
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Co tu duzo gadac - klasa zlot! Super miejsce, super ludzie, super atomosfera dziekujemy Wam wszystkim za wspolnie spedzony czas, pogaduchy i ogromna dawke smiechu wielki szacun dla organizatorow, staneliscie na wysokosci zadania to co...do zobaczenia na nastepnym
0lo swietne foty ktos w koncu mi zs'a obfocil xD
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Dziękuję wszystkim obecnym na zlocie, bo to Wy wszyscy tworzycie tą całą atmosferę i niezapomniane historie
Zarządowi za kolejny super zorganizowany zlot
Tuners a tak ogólnie, że jest błazen
Janusz Nosacz za dobre porady małżeńskie i opowiedziane historie
Ela i Markzo Może zaczniecie częściej jeździć na zloty ? Dzięki za fajne pogaduchy
Ekipa z wesołej taxi Greg, Tuners, Janusz Nosacz
Dzięki, że byliście w gotowości do pchania na podjazdach
Ekipa od wynalazków do picia - było to wszystko dobre, dobrze że "tęczy" nie było na następny dzień
Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli na zlocie. Jesteście zajefajni:) bardzo miło spędzony weekend.Mam nadzieje że winko smakowało a tu parę fotek z naszego aparatu
https://photos.app.goo.gl/qaUQDmnY8qVbkMXD8
Do następnego spotkania.
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Ostatnio zmieniony przez arczi220 Pon Paź 29, 2018 08:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum