Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2005
Witam Mam problem z pracą silnika na lpg Gdy auto chodzi na benzynie jest wszystko ok lecz gdy przełaczy na lpg silnik trochę kuleje na wolnych obrotach jakby iskra zanikała a w trakcie jazdy auto szarpie Wymienione świece irydowe Bosch, cewki Beru ,przewody NGK, i brak poprawy więc wyczytałem i założyłem znów świece Denso D20TT i przewody sylikonowe Jan Mor i brak poprawy co jest nie tak?Foltry faz lotnej o cieklej tez zmienione Prosze o pomoc ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 17, 2019 07:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z tą regulacja to w moim rejonie ciezko o kogoś uczciwego lrcz spróbuję soe gdzies umówić.
[ Dodano: Czw Sty 17, 2019 08:28 ]
Wtryski sa ok bo robilem test wtryskow buzera elektro zaworu i to co tam jest w programie stag (niby tester) A z tą regulacja to w moim rejonie ciezko o kogoś uczciwego lrc2z spróbuję się gdzies umówić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum