Wysłany: Wto Mar 05, 2019 23:44 Rover ile w to wchodzi?
Czy kupienie Rovera 75 za 3-5 tyś to droga zabawa? Słyszałem od jednego posiadacza, że muszę się liczyć z wpakowaniem w niego 20 tysięcy po zakupie, czy to prawda? Czy na zdrowy rozum da radę znaleźć coś w cenie 3-5 tyś i nie inwestować jakiś wielkich pieniędzy, czy musiałbym być szczęściarzem żeby na takie coś trafić?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 05, 2019 23:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zależy co chcesz robić??? Za 3-5 tyś. nie sądzę aby to było auto w super stanie. Jeśli będziesz chciał doprowadzić auto do jakiegoś tam fajnego stanu to wtedy trzeba skarbonka rozbić. Zresztą z każdym autem jest tak samo.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wszystko zależy od tego co chcesz zrobić.Jesli jak ja,jezdzic do upadłego to niestety licz się z wydatkami.Swojego TF-a kupiłem za niecale 10k wrzuciłem ponad 20k i końca nie widać.Ale to autko ma mi sluzyc dożywotnio.Jesli chcesz kupic cos po taniości,to licz się z szybka awaria tego czy tamtego.Bo raczej sprzedający za taka kwote nic w takim samochodzie nie robili.
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Ostatnio zmieniony przez Malignus Pią Mar 08, 2019 23:59, w całości zmieniany 1 raz
Ja kupiłem z uszkodzonym silnikiem (ale jezdnym) za 1300 zł, włożyłem ok 6000 plus własna robota, jeżeli jesteś na siłach to sobie poradzisz a jeśli będziesz wszystko dawał do mechaników to słabo to widzę
_________________ Chrysler Voyager, Chrysler Stratus, VW T5, Citroen Xsara
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum