Niestety ze względu na posiadanie drugiego auta (R75 i kończące się ubezpieczenie (I rata) muszę sprzedać go jak najszybciej (jeszcze we wrześniu).
Jeśli ktoś z Was byłby zainteresowany jego kupnem dla siebie czy po prostu na części piszczcie (grzesiek0701l@gmail.com, 668 528 599), proponujcie także swoją cenę-jestem otwarty na propozycje.
Jeśli nie znajdę osoby zainteresowanej będę musiał go sprzedać na zwykły złom w mojej okolicy a szkoda mi fajny, bardzo przyjemnie jeżdżący samochód sprzedać "na puszki do konserw".
Poza tym wiem jak ciężko jest znaleźć do niego niektóre części a niestety na złomie wszystko przemielą i zmarnują.
Proponuję 1500zł.
Mam nadzieję, że uda Wam się mi pomóc.
Pozdrawiam i zapraszam,
Grzesiek
Ostatnio zmieniony przez grzesiek07 Czw Wrz 05, 2019 20:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 03, 2019 11:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum