Witam,
Mam pytanie czy kupował ktoś może radio z Chin? ( mam na myśli Aliexpress czy Banggood) Opłaca się takie zakupić czy raczej nie ryzykować zbyt słabą jakością?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 16, 2019 13:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Raczej myślałem nad 2 din z bluetooth. Ale nie wiem czy ogólnie dobrze jest kupować takie rzeczy z Aliexpress czy lepiej na miejscu szukać lub z polskich sklepów. Miałeś może jakieś nieprzyjemne sytuacje związane z dotarciem paczki z Chin?
Ja bym się nie bał zamawiać z alieexpress, ale umówmy się - nie bierz pierwszej, lepszej aukcji, bo się przejedziesz. Bierz te, które są ze zdjęciami i opiniami użytkowników, żebyś szajsu nie dostał. Z aliexpress można śmiało, ale nadal musisz z głową.
Paczka na 80% dotrze, właśnie sprawdzaj, czy nie mają magazynów gdzieś w Holandii albo w Czechach, różnie się zdarza. Albo sprawdź Gearbest Polska - może tam mają radia samochodowe (magazyny na terenie Europy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum