Wysłany: Wto Cze 09, 2020 08:44 [ztt 190] Składam silnik, gdzie to było???
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2003
Witam,
Panowie składam silnik po 5 latach od rozebrania i już jestem na samym końcu ale znalazłem jeszcze taką rurkę, czy ktoś może kojarzy gdzie ona była??
( jest szansa że to nie od tego silnika ale była w szafce z częściami od MG)
Dajcie proszę znać jak komuś coś wpadnie do głowy.
Wielkie dzięki
_________________ MG ZTT 190
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 09, 2020 08:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam,
Tak właśnie wygląda jak część odmy lub część ukł chłodzenia/ wodnego ale cały silnik miałem w proszku i nigdzie mi to nie pasowało przewód ma jakieś 50 - 60 cm i ostatnie 10 cm lekko wygięte zaciskana jest takimi obejmami samo zaciskowymi jak do obwody chłodzenia dodatkowo jest w 80% do zagięcia wsadzona w większą rurkę która chyba chroni przed przetarciem.
Raczej to coś od wody... może komuś się przypomni
Dzięki
Hmmm, myślę że to nie ten on jest wygięty pod większym kątem i jeszcze w dwóch miejscach a ten mój tylko w jednym. Jutro będe w garażu i sprawdzę ale to nie to......
Jakieś inne koncepcje??? może to nie jest od MG ( mam jeszcze rozgrzebane kilka aut)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum