Wysłany: Pią Lis 12, 2021 19:12 [R75] Problem z grzaniem foteli
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Cześć wszystkim to mój pierwszy post tutaj więc jak coś pomylę to proszę o wyrozumiałość ale pilnie potrzebuję pomocy . Otóż jak w temacie nie działa mi grzanie siedzeń , w obu fotelach , przyciski się świecą i bezpiecznik cały (ten pod schowkiem pasażera) , dodatkowo naciskając przyciski w aucie cisza [nie słychać włączenia się przekaźnika ani nic] z tego co już wiem powinienem sprawdzić napięcie na kostce pod fotelem pasażera ale nic poza tym , niestety czasu mam mało żeby temu się przyjrzeć więc był bym bardzo wdzięczny gdyby ktoś wypisał mi co i gdzie sprawdzić po kolei , elektryk ze mnie słaby ale coś tam wiem , za dobrą pomoc na pewno się odwdzięczę
ps. dorzucam zdjęcia kostek spod fotela
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 12, 2021 19:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum