Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Zniknela mi opcja zmiany predkosci wycieraczek w zaleznosci od predkosci pojazdu i zatrzymywania sie w czasie postoju.Probuje zmienic to TOAFEM,ale nic to nie daje.Ostatnio wymienialem olej i kasowalem inspekcje,co tez nie za sprawie mi poszlo i od tego czasu wycieraczki nie reaguja na zmiany.Czy odlaczenie aku na chwile cos moze pomoc,czy jakies inne pomysly? Troche mnie to irytuje
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 02, 2023 12:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Raczej nie mam.Robie w BCU,wszystko pozaznaczane tak jak trzeba i zadnej reakcji na zmiane.Z kasowaniem inspekcji tez sie mordowalem i wyszlo jak wyszlo,czyli byle jak.Moze skopal mi sie program?sam juz nie wiem.Moze zadzwonie do ciebie,to bysmy sprawdzili,jak bedziesz mial czas?Pierwszy raz cos takiego
Cześć potrzebuje wsad do zegarów YAC004230
2004r 2.5v6 Automat może ktoś ma mój przepadł
dysk poszedł się ... I tyle z kopi.
Nie pokazuje przebiegu temperatury zewn. I info o biegach Automat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum