Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 00:32 Jakie głośniczki seryjne w R416si ??
Witam.
Jak w temacie..Co tam gra seryjnie w R416 Si z 1996r Jakiś wynalazek czy porządna firma ponieważ mam wymontowane głośniki z poprzedniego auta Nowe Blaupunkt z serii GT (przód) i Magnat-y Ultra z tyłu,ale szczerze nie mam zamiaru ich wsadzać bo nie ma to sensu-te seryjne grają naprawde bardzo dobrze.Jedyne co to dorzuciłem skrzynie Blaupunkt GT i wzmak Magnat Classic do bagażnika.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 00:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a ja na to że moje Blaupunkt-y GT choć i może do najlepszych nie należą grają moim zdaniem na poziomie tych które mam z przodu.Jak na tylu letnie głośniki-rewelka
Wiem ze w latach '90 i epoce kaseciakow to jakos sie prezentowalo na tle konkurencji, ale dzis nie wytrzymaja konkurencji z tania para frontow za 100pln i tanim radiem mp3 za 300 z media markt technika poszla do przodu:)
Tak na marginesie opel montuje calkiem przezwoite naglosnienie w serii mowie o nowych oplach
Wiem ze w latach '90 i epoce kaseciakow to jakos sie prezentowalo na tle konkurencji, ale dzis nie wytrzymaja konkurencji z tania para frontow za 100pln i tanim radiem mp3 za 300 z media markt technika poszla do przodu:)
Zgodze się z tym jak na tamte lata przyzwoicie to grało, ale każde głośniki z hipermarkietu będą zawsze lepiej grały niż standart...
paff napisał/a:
Tak na marginesie opel montuje calkiem przezwoite naglosnienie w serii mowie o nowych oplach
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 56 Skąd: Warszawa-Wesoła/Łódź
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 06:48
posiadam Roverka 416 z roku 98 u mnie z przodu były 16cm - jakiś złom z dość nietypowymi wtykami - grało to fatalnie - to już oryginalne 13cm na tyle grały lepiej.. ale wszystko poszło do śmietnika i po małej operacji teraz gra bardzo dobrze...
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 200 Skąd: Bojanowo, Leszno
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 19:09
W moim R420 firmowo zamontowane jest audio Clariona (radiokaseciak+4głośniki), jako radio gra to całkiem całkiem no i tyle o tym można powiedzieć. Ojciec tego nie ruszał bo większych wymagań niż radio nie ma ale teraz to moje auto i w najbliższym czasie Clarion idzie do wymiany na jakiegoś przyzwoitego Kenwooda Głośników póki co ruszać nie będę bo grają na radiu zupełnie przyzwoicie. Dopiero jak kupie nowe radio z cd to zdecyduje co z nimi dalej.
Trudno mi powiedzieć, czy to seryjne audio czy na dzień dobry zamontowane na życzenie, mi to na serie wygląda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum