oj jakos na Panowie nie idzie jesli ktorys z Was ma ochote to zapraszam po 21 na mc donalda na pulawska. napewno bede ja swoja bordowa 600 i Piter srebrna 200
Witam!
Szkoda,że nie mieszkam w Lublinie.Gdyby nie te 60 km (w jedną str.) to bym chętnie spotkał się z Wami Panowie .No a teraz szykuje mi się wyjazd z kraju ....
Ale może za 2-3 mieś. gdzieś się spotkamy.Jest tyle fajnych miejsc na lubelszczyźnie...
Puławy ,Kazimierz ,a na pn-wsch nasze pojezierze z fajnymi jeziorkami
Pozdrówka dla wszystkich
Kurcze, nowy jestem i neistety za późno zajżałem na forum. Chętnei bym sie spotkał, jakiś wypad za miasto, jak już kolega powiedział, Kazimierz, (ostatnio sam z moją Panią wypad zrobiłem) No ale moze jeszcz, w zasadzie sezon wycieczkowy się zaczyna więc moze w końcu się da bo widzę, zę jakoś ciężko wychodzi to spotkanie. U mnei nei koniecznie z czasem ale chętnie poznał bym innych Roverowiczów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum