Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 07:03 Pozdrowienia dla oklejonej srebrnej 400stki na blachach WF
Serdeczne pozdrówki dla kolegi, który mknał sobie ul. Fieldorfa w kierunku sklepu "nie dla idiotów" autkiem jak w temacie.
To moje drugie w zyciu spotkanie kogos z klubu całkiem przypadkowo
Goniłem Cie pare przecznic łamiąc tym samym kilka przepisów drogowych, ale... w końcu mnie zauważyłeś
Pozdrawiam,
Ps.
Czy parkujesz może czasami na stacji Orlen na ul. Modlińskiej?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
WITAM!!!
Ja również pozdrawiam i dziekuje za pozdrowienia.
Milo spotkać na drodze klubowicza.Pomimo ze R na drogach sporo
to pozdrawianie wiekszosci nie ma sensu,jakoś dziwnie patrza na czlowieka.
Cale szczęście sa klubowicze.
Co do parkowania na modlinskiej to bywam tam bardzo rzadko
P.S Jakieś cieżkie to forum
_________________ Były RoVerki ,Saab 9-3, Bertona Cabrio
pozdrawianie wiekszosci nie ma sensu,jakoś dziwnie patrza na czlowieka
To zależy, czasami rzeczywiście nie wiedzą o co chodzi. Ale w końcu i tak trafią na to forum Czego wszystkim nieobecnym tutaj do tej pory serdecznie życzę
WITAM!!!
Ja również pozdrawiam i dziekuje za pozdrowienia.
Milo spotkać na drodze klubowicza.Pomimo ze R na drogach sporo
to pozdrawianie wiekszosci nie ma sensu,jakoś dziwnie patrza na czlowieka.
Cale szczęście sa klubowicze.
No no... pierwszy nieznany mi klubowicz osobiscie na ulicy
bicos napisał/a:
P.S Jakieś cieżkie to forum
Jest szansa, ze dzieki niemu bedziesz mijal wiecej klubowiczow lub
przynajmniej sympatykow.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum