Wysłany: Sob Lip 18, 2015 19:42 [R25] Wentylator klimy się nie włącza.
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2001
Witam.
Mój problem polega na tym, że nie załącza mi się wentylator klimatyzacji. Mianowicie wygląda to tak: włączam klimę, jest szczeknięcie, wzrost obrotów i w tym momencie włącza się wentylator chłodnicy (ten od strony silnika), za to wentylator klimy ani drgnie. Ostatnio zauważyłem nawet, że przy takich temperaturach jakie ostatnio bywają, nawet drugi bieg wentylatora nie wyrabia i podczas jazdy wskazówka unosi się do góry, zatrzymując się na poziomie końca ikonki w zegarze Wtedy wyłączam na chwilę kilmę i wskazówka opada do normalnego stanu. Dodam tylko, że klima niedawno była nabijana i chłodzi normalnie, czy to podczas jazdy, czy na postoju.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 18, 2015 19:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum