Hhmm sam to nie nie jestem blacharzem a tym bardziej nie plastykiem , Poprawki wizualne oraz cała reszta (wstawienie w zderzak tablicy, wstawienie 4 diod na podświetlenie tablicy rejestracyjnej wygładzenie przedniego oraz tylnego zderzaka powierzyłem blacharzowi z mojego miasteczka )
Moja tutka była osobiście przeze mnie montowana przez co widać ślady rdzy na tłumiku (zabrakło mi pręta/elektrody kwasowej, któregoś razu muszę to dopracować zdjąć tłumik posiedzieć z dzień i go ładnie zaspawać...)
PS klapa się prezentuje dużo ładniej w rzeczywistości
to juz kwestia gustu, pamietam w galerii ze podobnie zrobiona mial piter34 w swojej R200 , mi osobiscie bardziej sie podoba oryginal, ale gladka klpa tez prezentuje sie ladnie, a dlaczego usunales chromy ze zderzakow
to juz kwestia gustu, pamietam w galerii ze podobnie zrobiona mial piter34 w swojej R200 , mi osobiscie bardziej sie podoba oryginal, ale gladka klpa tez prezentuje sie ladnie, a dlaczego usunales chromy ze zderzakow
Ogólnie według mnie do małych samochodów nie pasują chromy, rozumiem gdybym jeździł 75 lub 600 to pewnie odrobine chromu by się przydało, ale taki samochód lepiej się prezentuję bez nich
Piter miał coś takiego ale on zostawił przycisk na klapie który burzył cały kształt tylnej klapy która osobiście mi się bardzo podoba (napis był ładny)
Ogólnie według mnie do małych samochodów nie pasują chromy, rozumiem gdybym jeździł 75 lub 600 to pewnie odrobine chromu by się przydało, ale taki samochód lepiej się prezentuję bez nich
to tez kwestia gustu np widzac czara 3-drzwiowa R200 na 15-calowych felgach, chromy mi jak najbardziej odpowiadaja tak czy siak z chromami czy bez, wiadomo ze autko wybija sie z tlumu szarych aut
to tez kwestia gustu np widzac czara 3-drzwiowa R200 na 15-calowych felgach, chromy mi jak najbardziej odpowiadaja tak czy siak z chromami czy bez, wiadomo ze autko wybija sie z tlumu szarych aut
Tu się zgodzę Nasze pikne Roverki zawsze się wyróżniają z tłumu
Bardzo podobny samochod (kolor, klapa i felgi) widuje na ulicy Karczunkowskiej (droga do hurtowni Action s.a.). Niestety nie pamietam rejestracji. Czy to moze byc ten sam samochod ?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum