Od około 2 miesięcy jestem posiadaczem Rover'a 214i z 1997 roku . Zadowolony jestem z tego autka bardzo ....kolor Amaranth ("Kameleon"),wyposażenie jak dla mnie wystarczające- ABS,2XSRS,elektryka, chociaż mógłby być silnik 16V...;/. Jest w nim troszkę rzeczy do zrobienia i wymienienia(niestety) ale za cenę którą z niego zapłaciłem (a raczej mój tata) to i tak bardzo mi sie opłacało.Ogólnie autko jest moje...może to sie wydawać śmieszne ale nawet jeszcze prawa jazdy nie mam;/ za trzy tygodnie mam maturkę...i po napisaniu egzaminów od razu zapisuje sie na prawko...bo już sie nie mogę doczekać kiedy będę nim jeździł, mogę wam tylko pozazdrościć ze jeździcie Roverkami. Jak zdam na prawko to na pierwszy zlot klubowy jaki będzie pewno pojadę...;D To by chyba było na tyle...;D
Oto kilka fotek :
Ostatnio zmieniony przez Foczes Pon Kwi 23, 2007 23:25, w całości zmieniany 15 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 22:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum