Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: wszystkie
Witam.
Mam pytanie czy ktoś próbował zamontować automatyczny włącznik świateł(taki z alegro)?
[ Dodano: Sob Kwi 21, 2007 8:37 pm ]
I jest zamontowałem i jest rewelacja, nareszcie nie musze pamiętać aby włączyć i wyłączyć tylko odpalam i jade (no i tak nawiasem mówiąc to wyłącznik przy kierownicy też sie oszczędza)
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Sro Gru 01, 2010 10:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 11:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wczoraj właśnie zamówiłęm sobie coś takiego.
Jak jeżdże autkiem co dziennie to mam odruch i zaraz załączam, ale wystarczy, że postoi 3 dni i bach, dużo nie brakło a bym zarobił 3setki mandatu (czasami warto mieć znajomych mundurowych
Czekam na przesyłkę i od razu montuje do swojej 4setki.
Nie czaje tylko o co chodzi z tym podświetlanym przełącznikiem, że co mogę ten automat wyłączyć i mam manualke...
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Witam
Mam już założony ten włącznik i musze powiedzież ze jest to rewelacja,od chwili załozenia nie wiem co to światła.
A wyłącznik jest żeby wyłączyć ten automat i wtedy tak jak by go nie było.
Mam troche inny niż ten na fotce.
Witaj Paul
Zapala wszystko nawet tablice i podświetlenie zegorów.
roboty na jakieś pół godzinki ( o ile masz jakieś pojęcie o instalacji samochodowej),
a w razie problemów gość służy radą przez telefon.
Jest tych automatów na allegro masa.
Tańsze i droższe, każdy zachwala wiadomo swoje. Pewnie wszystkie działają podobnie, nie doczytałem czy ten co zamówiłem załącza zegary itp. jak
w opisie:
"Automat załącza także swiatla pozycyjne, podświetlenie deski rozdzielczej
i kokpitu oraz tablicy rejestracyjnej."
tego co kupiłeś Ty Piotrze.
Według mnie powinno to wszystko się załączać, bo głupie by to było włączyć światła a deska i reszta kontrolek ćmica.
Przyjdzie zamontuję dam znać.
Jak ktoś chce poczytać to podaje linka (jeszcze 9 dni)
http://www.allegro.pl/ite..._z_syg_led.html
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum