Wysłany: Czw Maj 10, 2007 18:03 Słaby marketing w stolicy :P
10.05.2007 - wracam sobie z roboty do domu.
Stoje w za%$bistym korku na Wale Miedzeszynskim w kierunku białołeki i ogladam samochody jadace z na przeciwka. Zaczalem liczyc ile roverkow mine i ...
11 - R200
3 - R600
1 - R800
1 - MG ZR (kanarek)
Tylko jeden z nich (R200 rej. WX) zdaje sie ze Lopera (ale kierowca jakby nie Loper) mial oznaczenia klubowe. Reszta nic, a nic. Niestety nie moglem mrugac i kiwac bo odelgosc od pasa przeciwnego jest zbyt duza i przy predkosciach wiekszych niz 10km/h i tak nic nie bylo by widac.
Robi sie coraz ciasniej na drogach po ktorych jezdza Roverki, a do grona forumowiczow/klubowiczow (jesli o stolice chodzi) nie przybywa wielu. Kiedys pisalem, ze jak mijam Roverki to glownie siedza tam starsze panie w welnianych beretach... teraz widuje duzo mlodziezy pol na pol facetow i kobiet
Czyzby znowu trzeba bylo rozpoczac akcje ulotkowa na szersza skale ?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Myślę że jak ktoś chce, to sam trafi do klubu. Większość po prostu nie ma potrzeby dzielenia się swymi przemyśleniami na forum tudzież podczas bezpośrednich spotkań.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Myślę że jak ktoś chce, to sam trafi do klubu. Większość po prostu nie ma potrzeby dzielenia się swymi przemyśleniami na forum tudzież podczas bezpośrednich spotkań.
Niektorym trzeba pomoc bo nie trafia
Reklama w mediach powinna byc
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 14:47
A wracając do tematu to - już kilka razy właśnie myślałem, żeby się podzielić takim samym spostrzeżeniem tj kręcę się po w-wie południowej i centralnej (niezmiernie rzadko wyżej - dlatego nie znam tego magicznego miesca bemowskiego ) i tu "na południu" od roku obserwowania roverków znalazłem 1! oklejonego. Z daleka - 200 srebrna przy puławskiej w kierunku piaseczna przy sklepie Rowerowym nomen omen
A wracając do tematu to - już kilka razy właśnie myślałem, żeby się podzielić takim samym spostrzeżeniem tj kręcę się po w-wie południowej i centralnej (niezmiernie rzadko wyżej - dlatego nie znam tego magicznego miesca bemowskiego ) i tu "na południu" od roku obserwowania roverków znalazłem 1! oklejonego. Z daleka - 200 srebrna przy puławskiej w kierunku piaseczna przy sklepie Rowerowym nomen omen
Na blachach BI ?
Jesli tak, to ja tez go widzialem, na swiatlach sie pozdrowilismy ale... on chyba tu nie zaglada. Wyglada tak jakby odkupil od kogos ten samochod.
Pozdrawiam,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum