Wysłany: Sob Maj 12, 2007 13:36 [R200] Poduszka pow. pęcherz powietrza
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam. Mam mały problem w niedawno zakupionym Roverku. Pojawił mi się pęcherz powietrza na poduszce pasażera. Pytanie moje brzmi następująco. Jak takie coś wyeliminować ? Pęcherz widać na obrazku.
Dziękuje za wszelkie porady
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Gru 14, 2010 13:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 13:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rzeczywiście było;) tylko pod inna nazwą tylko czy można do dokleić żeby sie to nie powtarzało? Bo inaczej będę musiał zasłaniać przednią szybę aby się tapicerka nie nagrzewała
tylko czy można do dokleić żeby sie to nie powtarzało?
Na pewno sie da. Popytaj w zakladach tapicerskich
oizo64 napisał/a:
Bo inaczej będę musiał zasłaniać przednią szybę aby się tapicerka nie nagrzewała
To jest najlepsze rozwiazanie na wadliwa tapicerke. Kup sobie ladna zaslone w budowie przypominajaca wachlarz i rozkladaj ja. Duzo ludzi tak robi, sam sie nad tym zastanawiam
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum