Wysłany: Pią Cze 08, 2007 16:27 ROVER 214 bardzo bezpieczne auto
oto fotki rover którego sprzedałem mojemu znajomemu , po jeżdził prze 6 miesięcy i tyle zostało. Dodam że predkość 140km/h , jedno drzewo i dachował, wyszedł cało przy wzroście 185cm.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Ostatnio zmieniony przez PHJOWI Pią Cze 08, 2007 16:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 16:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niezle... robi wrazenie.
A roverka sie wyklepie i kupi ktos jako bezwypadkowe, z odrapaniami parkingowymi. Jezdzone oczywiscie przez starszego czlowieka
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Niezle... robi wrazenie.
A roverka sie wyklepie i kupi ktos jako bezwypadkowe, z odrapaniami parkingowymi. Jezdzone oczywiscie przez starszego czlowieka
teraz cwaniaki klepią te złomy w Polsce, wiozą za niemiecka granice, załatwiają przelotówki (obywatele polsko-niemieccy) i samochód z nowym brief-em wraca po 3 miesiącach do polski jako niemiecki, nówka sztuka... (i to znam dobrze taki przykład....odkryte u znajomego) Prawnie iście noblowska robota, dojść ni cholerę...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 23:30
nie przesadzajcie to auto idzie na kasacje ,a nie na klepanie, a co do briefu to nie można tak zrobić.
bo:
1. niemcy jak samochód stoi 25 miesięcy to automatycznie traci możliwość zarejestrowania
2.żeby dostać brief to musi być zrobiony tuv, a żeby przejść tuv to samochód musi być lala, a takiego złomu lali nie zrobisz .
3. a poza tym to proceder złodziej samochodów. bo inaczej tego się nie da wytłumaczyć , niemcy to nie idioci , mają lepsze systemy informacji o samochodach niż w Polsce. Kolega kupił audi i przy wydawaniu tablic niemiecki urząd komunikacji udostępnił mu całą historie wozu, a dzięki temu wiedział że pojazd miał alum felgi a sprzedawca je ukradł .
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum