Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 15:04 [Rover 200] Szukam informacji
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: wszystkie
Witamm zanim zanim napisze cos przywitam sie bo jestem nowy
Chciałbym się coś dowiedziec o tym silniczku 1.4 16v 103KM bo swieżo nabyłem ten samochodzik
Chodzi mi o spalanie i osiągi z własnych doswiadczen...nie dane techniczne producenta... na co uważać podczas smigania furką jakie są częste usterki,wady,zalety...
Tak przy okazji to pochwale sie co kupiłem
Więc tak 1.4 16v 103KM Wersja Silverstone
Wyposażenie
-Skóra
-Elektryczne szyby
-Elektryczne lusterka
-Elektryczny szyberdach
-Imobilaizer
-Central+alarm+pilot
-2x Poduszki
-ABS
-Wspomaganie
-40 mm fabrycznie obniżone zawieszenie i oponki 205/50/15
-Uchylne tylne szyby
-Kierownica typu Raid 2
-Kolor czarny z domieszką perły jak sie patrzy to zmienia kolory
Samochod został przywieziony z Niemczech wraz z całymi dokumentami książką od początku do konca serwisowany...Przebieg 114 tys/km
Foteczki dodam jutro bo samochodzik stoi w garazu i jest obecnie w fazie rejstracji i sie zakurzył trosze jutro go ogarne...
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Gru 14, 2010 13:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 15:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam mam podobnego śmigacza.
Spalanie jak zacząłem nim jeździć było w okolicach 8-11L przy jezdzie mieszanej. Ale samochodzik stał przez 2 miesiące więc może coś tam nie grało do końca. Teraz spalanie mam od 5,5L (jazda emeryt) do 9 L przy maksymalnym katowaniu
Co do osiągów to Astra A 1,6 16V nie ma szans
Ja wycisnąłem 10s z mojego ale mam 185/60 R14
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum