Wysłany: Pon Cze 04, 2007 18:28 [R825] Problem z elektryką
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1996
W moim Roverku mam jakiegoś złodzieja prądu i sam nie mogę sobie z tym poradzić. Być może trzeba będzie go podłączyć do komputera. Czy ktoś mi poleci dobrego elektryka w okolicach zachodniej Warszawy. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
AndrewS: stosuj sie do zasad na forum, popraw temat
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 01, 2011 17:31, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 18:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
niestety ale komputer serwisowy nie pokaze Ci ktory element kradnie prad, one nie sa az takie madre
polecam odlaczyc plusowa kleme wpiac w szereg miernik i sprawdzic jaki prad plynie w spoczynku, jesli za duzy to po kolei wyciagac bezpieczniki i sprawdzac czy spadnie, dla bezpieczenistwa polecam najpierw ustawic duzy zakres na mierniku
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Też tak mam, tylko ostatnio autko jeździ cały czas więc nie ma kiedy się rozładować, a jak już zostaje na dłużej, to odpinam klemę.
1. Zacznij od pomierzenia komputera sterującego fotelami - to podobno częsty problem.
2. Czy masz instalację gazową? Bo pewne serie sterowników chyba do instalacji Lovato miały ponadnormatywny pobór w czasie postoju.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum