Czas na letnie opony, co oznacza zmianę wizerunku w naszym aucie,,FELGI"
Wymieniłem Fele z 15 na 17 15 oczywiście na zimę.
Zmieniając felgi postanowieniem od razu wyposażyć się w nowe hamulce, oraz pomalować wszystko na nowo.
Pokazał bym więcej od początku tzn. demontaż , czyszczenie, odrdzewianie, malowanie podkładem i efekty po 3 malowaniach
Ale niestety można tylko dodać 5 zdjęć.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 20, 2016 07:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Trochę popieram pietjaka. Zbyt festyniarskie jak na mój gust, ale nie jest źle. Grunt, że Tobie się podoba. Natomiast hamulce itd - super robota, też się muszę za to wziąć.
longer86 to jak byś nówkę w salonie kupował to też poprosisz o jakieś mało nudne Chinole żeby nie mieć tak jak wszyscy fabrycznych?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
longer86 to jak byś nówkę w salonie kupował to też poprosisz o jakieś mało nudne Chinole żeby nie mieć tak jak wszyscy fabrycznych?
Po to mamy wolny rynek, wielu producentów renomowanych i mniej renomowanych, żeby mieć wybór, kolega kupił takie jakie mu sie podobają, nie neguję seryjnych, ale jeśli zmieniać to można zrobic cos żeby nie wszystko wygladało tak samo, dziwi mnie że nikt nie montuje ładnych felg grid spoke z poliftowego MG, też seria a jednak wszyscy szprychy.
Co do chinczyków taki trochę OT gadałem z gościem zajmującym sie regeneracja felg i mówi że trafiają sie made in china twardsze i mocniejsze niż niektóre felgi znanych firm Pozdrawiam, Swoje zdanie motywuję tym, że nie lubię mieć jak wszyscy jestem ja i moje pomysły
Long no przecież to była zaczepka Ja osobiście chciałem 18" inne takie jak ma siemion np. a że ich jak na lekarstwo......
MG TF 160 srebrny pocisk
A tam. Mi się akurat moje 18" mega podobają i na prawdę ciężko mi sobie wyobrazić ładniejszy wzór z tą bryłą. Co jak co ale muszę powiedzieć, że pod względem wzorów felg Rover/MG wykonał kawał świetnej roboty (mówię teraz o większych rozmiarach 17"/18" a nie o tych lipnych ori 15" ).
prebenny moim zdaniem ładniejsze od twoich są serpenty ale 18" to chyba tylko w katalogu widziałem. A ja zawsze chciałem szprychowe ale właśnie te kanciate jak siemiona choć moje mi się bardzo podobaja i tylko na siemionowe bym zamienił.
MG TF 160 srebrny pocisk
Siemiona felg powiem szczerze nie widziałem Generalnie 18 wszystkie są fajne (od tych prostych, przez moje po poliftowe). 17 też wymiatają 16 jeszcze są fajne te co Ci pokazywałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum