ja zamienilem swojego "kaseciaka" na cos lepszego, mialem philipsa, ktory wg mnie gral strasznie. Teraz jest zupelnie inaczej czytaj lepiej. Zmienilem tylko kostke na przejsciowke, ktorej koszt to ok,. 20 zl. Sterowania z kierownicy niestety brak. Ale cos za cos. Kompromis musi byc.
fotke moge zrobic, ale to dopiero pod koniec tygodni bo teraz ciezko z czasem. U mnie nei ma zadnej dziury a to z tego wzgledu, ze kupujac roverka dostalem specjalna polke na radio na szerokosc zwyklego radia, nad radiem jest jeszcze poleczka z taka sama "wykladzina gumowa" jak po stronie pasazera, a plastik mozna powiedziec ze nei odroznia sie niczym od tego czarnego ze sterowanai klimatyzacji. Kiedys widzialem cos takiego na allegro za okolo 50 zlociszy.
widze ze jest tez cos takiego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=202256264 ale to mi sie osobiscie nie podoba bo po 1. nie jest symetryczn, po 2. ten plastik chyba nie jest identyczny jak od sterowania klima
nie potrafie Ci odpowiedziec jaki to symbol, ale jak wymonujesz radio i podejdziesz z nim do sklepu to bez problemu Ci dopasuja. Z jednej strony wchodzi kostka w kable od instalacji a z drugiej wchodzi na zwykle iso do radia.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 18 Skąd: Polik k. Łodzi
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 21:52
Ja wymienialem radio i oczywiscie poszedlem dalej i wymienlem wszystkie glosniki bo te oryginalne to jakies padaczki.
Niestety stracilem sterowanie z kierownicy, ale jak tu ktos powiedzial cos za cos.
dziury nie ma poprostu musisz dokupc taka specjalna wstawke ktora to ladnie zabuduje.
A jesli chodzi do kostki to idz do sklepu i popros o taka kostke z iso do rovera 57, ale pasuje tez od BMW serii 3 od 1999 r w gore.
przerabialem ten temat tak dokladnie ze chyba mogem sie nazwac expertem hehe
w razie cos to chetnie pomoge.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez BEAR_75 Pią Cze 15, 2007 18:40, w całości zmieniany 1 raz
co do sterowania z kierki to zależy czy nowe radyjko ma takowe możliwości.
Noszę się z zamiarem zakupienia alpine CDE-9881R z taką możliwością, tylko u mnie nie ma sterowania z kierki, po za tym orginał z 400setki nie podoba mi się jak się uda to przerobię i zainstaluję w kierce coś takiego
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum