Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 09:34 [silniki serii K] objawy hgf w waszych pojazdach
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
witajcie
nie wiem czy był już taki post, ja przynajmniej nie znalazłem.
Może warto stworzyć taki wątek w którym użytkownicy będą wpisywać zaobserwowane objawy wskazujące na hgf
Wiem, że są wątki w tej sprawie, ale są rożne objawy w różnych przypadkach.
Z tego co wyczytałem to tak zwana kaszka w zbiorniku wyrównawczym może o tym świadczyć,
kopcenie przy odpalaniu również, choć nie koniecznie objaw tej usterki.
jestem ciekaw co jeszcze sprawdzić, np przed kupnem aby można było stwierdzić lub wykluczyć usterkę
Jeśli wątek powielany to proszę o usunięcie i łagodny wymiar kary od moderatorów
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pią Lis 19, 2010 23:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 09:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Proponuje zwrócić uwagę na świece,moje tj 2 i 3 w miejscu gwintu były zalane olejem no i myślę że standardowo jasny nalot na korku od oleju, to zwiastuje HGF
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum