Wysłany: Pią Cze 22, 2007 21:32 [220 coupe turbo] woda po deszczu w bagazniku
Jak w temacie po ostatnim ulewnym deszczu zauważyłem wodę w bagażniku:/ dokładnie na samych bokach koło świateł w takich wyżłobionych rynienkach. Normalnie jak się zajrzy do bagażnika nic nie widać, nawet jak się zdejmie wykładzinę dopiero po zajrzeniu dokładnie w te boczki widać minimalna ilość stojącej wody. Teraz pytanie skąd to się może lać??? miał kiedy ktoś podobny problem??
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 21:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam, mam podobny problem z tym, że dostaje mi sie do koła zapasowego. Prawdopodobnie byl gdzies puknięty z tyłu i światła zostały nieuszczelnione.
Jeżeli chodzi o moj przypadek to zabierałem sie do tego juz 2 razy włożyłem światła na silikonie i dalej to samo... potem nałozyłem silkikonu na takie pękniećie na tyle tych rowków pod klapa baganznika(ktore odprowadzaja wode) i troche sie polepszyło, ale dalej sie dostaje;/
pozdrawiam
no wlasnie moj ni byl nigdy pukniety bo byl ogladany przed zakupem prze blacharza nawet byl mierzony lakier probnikiem a jednak woda sobiue gdzies powoli cieknie:(
Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 118 Skąd: Lublin
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 08:37
Heh tez mialew wode w bagazniku i walczylem z tym dlugo. Okazalo sie ze winna byla uszczelka tego niby spoilera nad tylna szyba. Tamtedy woda dostawala sie za plastikowe obicia tylnej klapy, potem za wykladzine bagaznika az do kola zapasowego. Zdjalem, zrobilem nowa uszczelke i jest ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum