Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam jak mozna zprawdzic czy działa wętylator chłodnicy, jezdze juz rok i nigdy nie słyszałem zeby sie załączył. Ale temp nie skoczyła nigdy, jak zawsze po rozgrzaniu silnika stoi w miejscu i nawet w korku nie drgnie.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 28, 2010 19:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
szybki bezproblemowy sposob to zewrzec styki termostatu(czujnika temperatury plynu chlodzacego) kawalkiwm przewodu, nnie trzeba go nawet demontować,wetknij końce przewodu w gniazdo i natychmiast załącza się went
Stykałem te przewody i nic wętylator się nie załączył
[ Dodano: Sob Cze 30, 2007 12:09 pm ]
Może to byc wina spalonego bezpiecznika??? I jesli byscie mogli podac mi nr. pod którym jst ten bezpiecznik, bo nie mam instrukcji do roverka 400.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum