Nawala mi włacznik świateł stopu i mam zamiar go wymienic. Czy pasuje do R200 '96r wlacznik z jakiegos innego auta zeby mozna bylo szybko cos takiego kupic?
Nie wiem jak w innych 200 ale u mnie do wlacznika ida 2 kabelki (slyszalem ze sa tez z 4).
pozdrawiam
Seweryn
AndrewS: dodalem nawiasy, stosuj sie do zasad zakladania nowych watkow na forum, w nawiasach wpisz rodzaj silnika i rocznik auta
Ostatnio zmieniony przez AndrewS Czw Lip 05, 2007 19:03, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 11:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 10:39
Dzieki!
W intercarsie byl taki czujnik za 35 zl. Kupilem, zamontowalem i swiatla w koncu dzialaja tak jak powinny. U innych dostawcow to nie bylo takie proste (jesli chodzi o dostepnasc i o cene).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum