Być może tarcza hamulcowa się zwichrowala. Nie wjechaleś ostatnio rozgrzanym samochodem w głębszą kałużę? A moze wymieniałeś klocki hamulcowe? Czasami dopoki się nie dotrą do starej tarczy, lubią trochę się potrząść.
no wlasnie klocki byly wymieniane prznajmniej tak powiedzial anglik od ktorego kupilem no dobra pojezdze jeszcze ale jak cos bedzie sie dziac to wymienie wszystko tarcze i klocki 35Funtow komplet na przod
CHRUPOL tutaj w angli niema mozliwosci zeby samochod przeszedl przeglad techniczny tzw. MOT z jakas usterka hehe a przeglad robilem 2tyg. temu i wszystko wymienili no pojezdzie jeszcze troche jak to sie niezmieni to wymienie tarcze i klocki. pozdrawiam i dzieki za podpowiedz
najczęstszą przyczyną są tarcze ale ja kiedyś miałem podobny problem i okazało się, że to wina krzywych felg. Być może wyważenie kół tez ma znaczenie. W poprzednim aucie podczas zmiany opon założyli proste felgi na przód i drgania się skończyły. Niestety nie zdążyłem wyprostować tamtych felg bo się auto zpesuło zderzak się zepsuł, lampa się zepsuła, błotnik się zepsuł ... no i kupiłem Roverka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum