Wysłany: Czw Sie 02, 2007 13:06 Bemowo - 5.08.2007
Witam,
tradycyjnie pytam czy ktoś w najbliższą niedzielę się wybiera na Bemowo. Dla ew. nowych spotowiczów przypominam godzina 20. Na parkingu przed pizzerią DaGrasso obok Centrum Handlowego Bemowo.
Również tradycyjnie sam nie wiem czy się zjawię, ale postaram się z całych sił.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 13:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
Ja niestety do Wawy dojechałem o 1:30, więc już nie dotarłem - Chałupy-Wawa 8h w tym: 1h stania na odcinku Chałupy-Władysławowo, 0,5h stania na wjeździe do Malborka, 0,5h obiad - jak na niedziele wieczorem w środku wakacji, to chyba niezły czas, ale na "siódemkę" wjechałem dopiero w Mławie...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja niestety do Wawy dojechałem o 1:30, więc już nie dotarłem - Chałupy-Wawa 8h w tym: 1h stania na odcinku Chałupy-Władysławowo, 0,5h stania na wjeździe do Malborka, 0,5h obiad - jak na niedziele wieczorem w środku wakacji, to chyba niezły czas, ale na "siódemkę" wjechałem dopiero w Mławie...
mi powrót zajął 9h, z tą różnicą, że wracałem w poniedziałek
a na spocik to mogłeś wpaść, dopiero o 2 się rozjechaliśmy
Jechalem sobie trasa, gdzie podobno (czesto stoja)
Jechalem na trasie 3 pasy ruchu, gdzie powinno byc spoko 80 km/h tymczasem nie bylo zadnego znaku wiec obowiazywac powinno 50 km/h Poniewaz bylo po 23:00 to 10km/h wyzej wiec predkosc dopuszczalna to 60 km/h.
Ja w/g radara mialem 105 km/h wiec przekroczylem ja o 45 km/h i za to w/g taryfikatora nalezy sie 8pkt i 400 zl mandatu. Bylem grzeczny wiec dostalem 300 zl i liczylem, ze punkty mnie ominal... ale sie przeliczylem.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
po zmierzchu mieli nie stać z suszarkami wg zarzadzenia komendanta, więc to dziwne... hm... muszę sie dowiedzieć czy Warszawy to nie obejmuje...... a swoja drogą nie przejmuj się - każdemu się mogło zdarzyć. Jak cos to pójdziesz na tzw douczanie....co by obnizyc punkciki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum