Wysłany: Czw Lip 26, 2007 15:09 [R420 SDi 98r.] Podobieństwo wyposażenia serii 400 i 45
Witam
Na temat zagłówków nie uzyskałem informacji, chyba wszyscy powyrzucali ze swoich maszyn ten element. W takim razie pytanie do użytkowników 400 i 45.
Czy elementy wyposażenia takie jak fotele, kanapa różnią się w obu modelach (np. mocowaniem) czy są ze sobą kompatybilne?
_________________ DEBEC
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 15:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Porównując zdjęcia masz faktycznie jeszcze od 400.
Bardziej mnie interesuje czy mocowania foteli i kanapy są takie same tzn. czy można z 45 przełożyć do 400.
witam niedawno kupiłem rowerka 45 2000r i mam problem mam urwaną dźwignię od przesuwania fotela kierowcy ta od regulacji wysokości działa i na razie tą operuję. Proszę o po,oc może ktoś coś ma jakieś zepsute fotele tylko żeby ta dźwignia działała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum