Wysłany: Sro Sie 01, 2007 21:03 [R416] Simering tylny wału
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam
Poszukuje simeringu walu korbowego od strony skrzyni do rovera 416Si '96z silnikiem 16K o ile mi wiadoma ma on wymiary 80X116X8 (przynajmniej tyle podano mi z katalagu) niestety zadna siec hurtowa ( Fota, IC, Pala, JC auto) nie ma go w ofercie. podobno jest taki sam w silnikach 1,4-1,8.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 17:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 21:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1 http://tomateam.pl napewno znajdzie
2. jak Twoja lokalizacja nie kłamie to w okolicach szczecina jest kilka zakładów z uszczelkami i dowolny siemmering to pryszcz
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum