przepraszam ,ale pierwszy raz spytałem o cos na forum i akurat w tej rubryce ,trudno pomyliłem sie,a tu odrazu opierdziel
dzieki zal link
moze sie przyda ,pozdro grzes
link napewno się przyda bo Tomi jest poprostu wielki jeśli chodzi o zdobywanie części
i nie obrażaj się, to nie był "opiernicz" tylko zwrócenie uwagi
w wolnej chwili zajrzyj tu:
http://www.roverki.pl/forum/viewtopic.php?t=15017
i będziesz wiedział co i jak
a jak nie to wtedy będzie "opiernik"
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
ok jezeli to takie wazne to niech piter24 mi napisze jak poprawic temat watku bo zabardzo niewiem jak to zrobic ,
to to zrobie i problem z głowy.{gupia pomyłka i wielki problem}
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 22:17
Cytat:
ok jezeli to takie wazne to niech piter24 mi napisze jak poprawic temat watku bo zabardzo niewiem jak to zrobic ,
to to zrobie i problem z głowy.{gupia pomyłka i wielki problem}
Zajrzyj w link podany przez sTERYD'a, będziesz wiedział jak tytułować wątki, ewentualnie przyjrzyj się tematom w tym dziale . Tak na szybko: "[model roverka, silnik, rocznik] problem do rozwiązania". Bardzo proste . I nie unoś się, nikt tu się na Ciebie nie wydziera . Trzeba tylko jakoś trzymać w ryzach to forum, żeby nie było bałaganu i łatwo było potem cokolwiek znaleźć. Ordnung muss sein
Trzeba kliknąć przycisk "edytuj" w prawym-górnym rogu Twojego posta otwierającego wątek i zmień tytuł np. na "[R620SDi '99] Gdzie dostanę piastę tylną?"
Cytat:
gupia pomyłka i wielki problem
Wszystko zależy od punktu widzenia.
Wielkim problemem nie jest również na pewno przeczytanie zasad kącika.
KRYS napisał/a:
Tez jestem tu od niedawna ale piter34 przesadziłeś.
Czyżby...?
KRYS napisał/a:
Jestem bardzo ciekaw twoich pierwszych kroków na forach.
Szukajcie, a znajdziecie
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum